Black Acid

Black Acid

In 2016 bundelen Sor, DamnDamy, Dashaeno en Smitty hun krachten en vormen ze het nieuwe collectief Black Acid. Hun doel is om de wereld kennis te laten maken met een nieuwe sound, in hun eigen woorden: ‘alternatieve trap met punk in de mix’.

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd meegeschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’, deden ze dat nog eens keihard over. Ook op het in 2018 uitgekomen ‘Buurjongens’ album, resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid, was hun aandeel flink hoorbaar. Op recente tracks als ‘Captain Seat’ en ‘Mindy / Shady’, is te horen dat de jongens van Black Acid vol zitten met nieuwe energie en creativiteit.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan uiteraard klaar voor meer.

Dat de jonge crew nu al een ijzersterke live-reputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. Of zoals Ros het zelf zei: “Acid is zuur. Zodra wij ergens zijn geweest dan brandt je shit weg. Je shit brandt weg, je stage brandt weg. Dat is Black Acid man.”

 • Download Perskit
  WOLF
  Black Acid artiesten los boeken

  sor

  Black Acid boeken

   Selecteer meer artiesten

   Black Acid agenda
   >Black Acid – Nehek (Prod by. Sam Breez)
   Black Acid – Nehek (Prod by. Sam Breez)
   • Black Acid – Nehek (Prod by. Sam Breez)
    Black Acid – Nehek (Prod by. Sam Breez)

    Black Acid - Nehek (Prod by. Sam Breez)

    28 april, 2020
   • Smitty – You Can Feel the Realness (Prod. Smitty)
    Smitty – You Can Feel the Realness (Prod. Smitty)

    13 december, 2019
   • Black Acid – Mindy/Shady (Prod by. Sor)
    Black Acid – Mindy/Shady (Prod by. Sor)

    1 november, 2019
   • Dashaeno – 24 Hours (Prod by. Sam Breez)
    Dashaeno – 24 Hours (Prod by. Sam Breez)

    29 oktober, 2019
   • BLACK ACID – EIGEN SCHULD
    BLACK ACID – EIGEN SCHULD

    22 februari, 2017
   • BLACK ACID – HOOLIGAN
    BLACK ACID – HOOLIGAN

    23 maart, 2018
   • BLACK ACID – ANNE MARÉ
    BLACK ACID – ANNE MARÉ

    "ANNE MARÉ" FT. ROS, DASHAENO, DMY & SMITTY (PROD. BY ROSFROM04 & 97)

    7 juli, 2017

   DE WEBSITE VAN WOLFBOOKINGS MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   Privacy statement