Bummy Boys

Bummy Boys

“BUMMY BOYS” is een verzamelnaam voor de mood, lifestyle en aard waaruit Ray Fuego, GRGY en KC in 2013 bij elkaar kwamen om samen hun dromen na te jagen. Met Bummy Boys & Mubby Yobs 2.0, twee mixtapes die uitkwamen voor het streaming-era, maakten zij hun intrede binnen de Nederlandse Hiphopcultuur en hebben sindsdien een toonaangevende rol aangenomen als puristen binnen deze tak van sport. Het huidige platform SMIB WORLDWIDE, wat de meesten inmiddels wel kennen, is ook voortgevloeid uit hun initiatief toentertijd. Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder en hebben deze drie mannen met de nodige uitbreiding intern het voor elkaar weten te krijgen om als SMIB zijnde een eigen record label, kledinglijn, winkel, festival en zelfs een boek in eigen beheer uit te geven.

1 juli 2019 dropten de jongens “BUMMY BOYS 3” om een eind te breien aan dit tijdperk en tegelijkertijd de Bummy Boys-trilogie rond te maken. De tape is op één nummer na volledig geproduceerd door GRGY en bevat geen featurings van buitenaf.

 • Download Perskit
  WOLF
  Bummy Boys boeken

   Selecteer meer artiesten

   Bummy Boys agenda
   >GRGY – BAPESTAS (PROD. BY MILLI ON GO)
   GRGY – BAPESTAS (PROD. BY MILLI ON GO)
   • GRGY – BAPESTAS (PROD. BY MILLI ON GO)
    GRGY – BAPESTAS (PROD. BY MILLI ON GO)

    18 oktober, 2019
   • GRGY FT. RAY FUEGO – STORES
    GRGY FT. RAY FUEGO – STORES

    1 juli, 2019
   • RAY FUEGO FT. KC & GRGY – OTIS 34
    RAY FUEGO FT. KC & GRGY – OTIS 34

    10 juni, 2019
   • RAY FUEGO FT. GRGY – STU OV
    RAY FUEGO FT. GRGY – STU OV

    3 juni, 2019
   • RAY FUEGO – BUMMY BOYS (Prod. by GRGY)
    RAY FUEGO – BUMMY BOYS (Prod. by GRGY)

    17 april, 2015

   DE WEBSITE VAN WOLFBOOKINGS MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   Privacy statement