Donnie

Donnie

Dat Donnie werd gezien als protogé van De Jeugd is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’ dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’.

Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’. Met het daaropvolgende ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes.

Kort geleden dropten Donnie en partner in crime Joost hun gezamenlijke project ‘M van Marketing’. Het hechte duo staat binnenkort Carré, voor hun unieke show ‘Viraal in Carré’.

 • Download Perskit
  WOLF
  Donnie boeken

  Selecteer meer artiesten

  Donnie agenda
  >ChildsPlay x Donnie – Hydrotering
  ChildsPlay x Donnie – Hydrotering
  • ChildsPlay x Donnie – Hydrotering
   ChildsPlay x Donnie – Hydrotering

   13 juni, 2019
  • Donnie – Barry Hayze ft. Willie Wartaal
   Donnie – Barry Hayze ft. Willie Wartaal

   13 juni, 2019
  • Donnie – Heb Je Jonko Voor Mij
   Donnie – Heb Je Jonko Voor Mij

   13 juni, 2019
  • Donnie – Kwijt
   Donnie – Kwijt

   (prod. Bas Bron)

   13 juni, 2019
  • Donnie, Joost – Stockholm
   Donnie, Joost – Stockholm

   Prod. Hasse de Moor

   5 juni, 2019

  DE WEBSITE VAN WOLFBOOKINGS MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

  Privacy statement